Uitvaartvereniging

De Laatste Eer Drogeham

Lidmaatschap

 

Tijdens de algemene ledenvergadering ieder jaar gehouden in maart word de contributie met ingang van 1 januari t.e.m. 31 december voor dat jaar vastgesteld. Onze vereniging heeft twee vormen van contributies n.l. betalen via incasso en per acceptgiro.

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid, op voorwaarde dat ouder(s) verzorger(s) betalend lid zijn van onze vereniging en zijn aangemeld.

 

Hoe kan ik lid worden van de uitvaartvereniging?

U bent nog niet lid van een uitvaartvereniging en u wilt lid worden van onze uitvaartvereniging met 100% recht op ledenkorting kunt u zich laten inkopen, de inkoopsom hangt af van uw leeftijd.

Wanneer de inkoopsom een belemmering is voor kandidaten om lid te worden, bestaat de mogelijkheid zonder inleg het lidmaatschap aan te gaan. Afhankelijk van de leeftijd bij toetreding wordt dan later de ledenkorting beperkt.

Voor de inkoopsom of percentage kunt u contact opnemen met de ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De uitvaartvereniging heeft drie contributietarieven:

1. Gezinscontributie- bij lidmaatschap van man en vrouw, met of zonder één of meer minderjarige kinderen;

2. Contributie onvolledig gezin- bij lidmaatschap van één ouder met één of meer minderjarige kinderen;

3. Contributie alleenstaanden- voor alle leden van 18 jaar en ouder, die niet onder punt a of b vallen.

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid, op voorwaarde dat ouder(s) verzorger(s) betalend lid zijn van onze vereniging en zijn aangemeld. Vanaf 18 jaar is men contributie verschuldigd.

 

Kan ik overgeschreven worden naar een andere vereniging?

Binnen de Federatie van Uitvaartverenigingen in Friesland is het mogelijk u te laten overschrijven naar een andere vereniging. Een reden hiervoor kan zijn dat u bent verhuisd. Let wel: het is bij verhuizing niet noodzakelijk u te laten overschrijven; de vereniging van uw oude woonplaats kan u ook van dienst zijn. Of uw wilt samen met uw man of vrouw lid zijn bij dezelfde vereniging.